Dagens bästa speltips

I djungeln av alla sajter som ger bettingtips och spelförslag så är det förstås lite att ta sig vatten över huvudet att påstå att skulle vara dom allra främsta experterna och vara den bästa sajten för speltips på fotboll exempelvis; eller att vi skulle hävda att vi alltid har hittat lite, lite  högre odds än andra skickliga killar och tjejer som sitter med sajter med samma inriktning – så är det helt enkelt inte.

Erfarenhet från insidan hos spelbolagen

Det är helt enkelt ingen större skillnad. Men vi försöker förstås att alltid se till att vi är riktigt vassa på att leverera det vi tycker att vi har våran spetskompetens. Bland annat så har vi flera års erfarenhet inom sportjournalistik och dessutom närmare fem års anställning på några av de större spelbolagen vi nu recenserar och rekommenderar.

Speltips på fotboll, tennis och hockey

Men mer konkret så ligger vårt fokus när vi pratar bettingtips så är det framförallt fotboll, hockey och tennis som våra kunskaper ligger högt upp i konkurrensen med övriga aktörer.

Speltips på hockey 15 maj

Inleder med ett inte alltför våghalsigt speltips på ett gäng hockeymatcher. Men vi sticker ut hakan åtminstone något och spelar inga raka resultat då utdelningen knappt räcker till insatsen. Match: USA – Storbritannien Spel: USA vinner och håller nollan Odds 1.52 Bolag: Bethard Det är sällan som det finns matcher där ena laget inte ens…

Dagens bästa speltips

Dagens säkraste bets – hur seriöst verkar det egentligen? Det finns såklart inga helt säkra spel, oavsett hur låga oddsen är och hur säkert det borde vara. Men här kommer dom statistiskt sett säkraste matcherna. Datan är huvudsakligen hämtad från fctables som varje dag publicerar en lista där statistik blir till vinstchans i procent för…